Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου αρχίζει το νέο σχολικό έτος. Η Διεύθυνση του Σχολείου καθώς και όλοι οι εκπαιδευτικοί καλωσορίζουν νέους και παλαιούς μαθητές και εύχονται υγεία, δύναμη και καλή πρόοδο.

Το πρόγραμμα αυτής της ημέρας περιλαμβάνει τον Αγιασμό που θα ξεκινήσει στις 09:00 και θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. κ. Ευστάθιο παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας και της Δημοτικής Αρχής.

Οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο έως τις 08:30. Γονείς – κηδεμόνες των μαθητών που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού είναι ευπρόσδεκτοι και η παρουσία τους θα είναι χαρά και τιμή μας.

Μετά τον Αγιασμό οι μαθητές θα παραλάβουν, σε μια πλαστική τσάντα, τα νέα βιβλία τους και το ωρολόγιο πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας. Έως τις 11:00 θα έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και οι μαθητές θα αποχωρήσουν (τα βιβλία είναι αρκετά βαριά και πιθανόν κάποιοι μαθητές να χρειαστούν βοήθεια για τη μεταφορά των βιβλίων στο σπίτι).

Από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου οι μαθητές οφείλουν να προσέρχονται στο σχολείο έως τις 08:15. Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή οι μαθητές/τριες θα τελειώνουν το μάθημα σύμφωνα με  το πρόγραμμα που θα δοθεί.

Σχετική ανακοίνωση έχει σταλεί και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που μας έχετε υποβάλει. Μπορείτε να την δείτε εδώ.

Με εκτίμηση

                                                             Ο  Διευθυντής

                                                         Ιωάννης Δημόπουλος

                                                                Μαθηματικός